Ben jij op zoek naar een meewerkstage en ben je geïnteresseerd in opleidingen binnen de wereld van beveiliging?

Volg je een relevante studie en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken en waardevolle kennis + ervaring op te doen?

Voor onze Academie zoeken we een communicatief vaardige, servicegerichte en administratief onderlegde stagiair. Tevens ben je meer dan geïnteresseerd in onze opleidingen en de wereld van beveiliging. Met deze ‘rugzak’ ben je prima in staat om de dagelijkse administratieve werkzaamheden te verrichten en jouw competities verder te ontwikkelen.

De organisatie:

Met WA is een jong en vernieuwend bedrijf en biedt diensten op het gebied van veiligheid, beveiliging en zorgondersteuning in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). In amper twee jaar tijd is het team uitgegroeid van 4 naar inmiddels 120 bevlogen professionals. Iedere dag werken deze medewerkers aan één doel: de wereld van de GGZ nog een beetje beter en veiliger maken. De slogan is niet voor niets: “Met WA meer ruimte voor zorg”

Binnen de Met WA Academie bieden wij scholing aan Beveiligers, Zorgondersteuners en Security Hosts werkzaam binnen de GGZ. Hierdoor bieden we onze medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen en kunnen we een waardevolle bijdrage leveren aan de vraag naar collega’s binnen de GGZ.

De ideale kandidaat herkent zich in de volgende eisen:

– Je volgt een Mbo of Hbo opleiding;
– Je bent administratief onderlegd;
– Je bent klantgericht en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
– Je bent tactisch, stressbestendig, flexibel, leergierig, zorgvuldig, goed in voortgangsbewaking en gericht op continu verbeteren;
– Je werkt voor 80% mee en indien nodig 20% aan een opdracht vanuit je opleiding;
– Je hebt affiniteit met opleidingen en/of trainingen.

Wat bieden wij jou:

We bieden je een uitdagende en leerzame stage met een goede begeleiding. Vooraf stellen we in overleg met jou duidelijke doelen, zodat aan de eisen van jouw hogeschool wordt voldaan. Je kunt waardevolle ervaring opdoen binnen onze organisatie. Je kunt rekenen op een no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, waarbinnen jij een concrete bijdrage kunt leveren aan de realisatie van onze doelstellingen.

Kortom: een leuke uitdagende rol voor een aankomend Young Professional!

Solliciteren of meer weten?

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair vanaf februari 2019. Spreekt deze stage je aan? Solliciteer dan direct en vergeet niet om zowel je CV als een korte motivatie te uploaden. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Share