Wat ga je doen
Als Senior Customer Support geef je leiding aan een team van ervaren customer support collega’s om gezamenlijk te zorgen voor een excellente service en dienstverlening aan opdrachtgevers en payrollkrachten. Kun jij goed coachen, heb je ervaring binnen de uitzend- en of payrollbranche en ben je ondernemend ingesteld? Wij horen graag van jou!

De ideale balans tussen service en proces. Daar ben jij als senior customer support continu naar op zoek. Samen met je team bouw je zo aan het verstevigen van partnership met klanten en het zijn van een goed werkgever van payrollkrachten. Op basis van de dagelijkse ervaringen van jouw team, rapportages en analyses ben je sparringpartner voor directie, commercie en finance om samen te komen tot de beste resultaten; in- en extern.

Leidinggeven en meewerken tegelijk
Als Senior stuur je op basis van de gezamenlijke en individuele doelen en ben je eindverantwoordelijk van de afdeling Customer Support. Toch sta je niet boven of naast, maar midden in je team. Je steekt waar nodig goed de handen uit de mouwen. Alleen door nauwe samenwerking ontstaat de ideale synergie die jouw team zo succesvol maakt.

Waar ga je werken
Deze organisatie is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Wat breng je mee
– Je hebt aantoonbaar leidinggevende ervaring of je bent eraan toe deze stap te maken.
– Je hebt een hbo diploma en minimaal 2 jaar commerciële werkervaring in de arbeidsbemiddeling / uitzendbranche en hebt affiniteit met payrolling.
– Je houdt overzicht in een snel veranderende omgeving, weet een koers uit te zetten en je team daarin te bewegen.
– Je hebt een commerciële instelling, bent communicatief sterk en kunt op verschillende niveaus krachtig overtuigen.
– Je bent klant- en resultaatgericht; jij weet waar je voor staat en laat je daar niet vanaf brengen door de waan van de dag.
– Je bent een gezellige, sociale collega met een gezonde dosis humor.
– Je bent fulltime (40 uur) beschikbaar.

Wat mag je verwachten
– Ruimte voor ondernemerschap binnen een stormachtig groeiende scale-up.
– Volop persoonlijke groei en ontwikkeling in een zelfstandige functie met professioneel team.
– Salarisrichtlijn € 2600,- per maand (FT en afhankelijk van leeftijd en ervaring), een goede reiskostenregeling, pensioenregeling en 24 vakantiedagen.
– Een mooie carrière bij een dynamisch en ambitieus en jong bedrijf.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen we graag jouw motivatie met cv.
We kijken uit naar je sollicitatie.

Share