Met WA is een jonge organisatie die zich volledig richt op de psychiatrische sector (ggz). Zij leveren diensten op gebied van beveiliging, receptiebezetting, zorgondersteuning, opleidingen en advisering. Zij zijn gevestigd in Zeist en recentelijk hebben ze een tweede vestiging in Barendrecht geopend. De komende twee jaar zullen ze nog een aantal vestigingen openen, want zij streven naar een landelijke dekking van het dienstenaanbod. Een regio wordt aangevoerd door een regiocoach. Deze wordt hierbij in het primaire proces ter zijde gestaan door een Planner en een Officemanager. Alle ondersteunende zaken zoals HR, financiën, kwaliteit, inkoop, contracten en ICT zijn gebundeld in een Shared Service Centrum (SSC). Het SSC is geplaatst in Zeist.
De regio West is een nieuwe regio. In deze regio worden bij aanvang de functies Planner en Officemanager door één persoon uitgevoerd. Het is de verwachting dat de functies binnen afzienbare tijd uit elkaar worden getrokken. Vooralsnog zoeken zij een duizendpoot die op beide domeinen goed uit de voeten kan.

Waar hou je je mee bezig?
• Jij zorgt voor een goede planning van werkroosters van collega’s die bij opdrachtgevers worden ingezet. Je hebt hierbij veel contact met collega’s én opdrachtgevers.
• Je zorgt voor een perfect kloppende administratie, zodat het SSC foutloze salarissen kan uitbetalen en correcte facturen naar opdrachtgevers kan sturen.
• Je ondersteunt de regiocoach zo optimaal mogelijk in het werven en selecteren van nieuwe collega’s, agendabeheer, en bij alles wat komt kijken bij de opstart van een nieuwe vestiging.
• Je bent verantwoordelijk voor het prachtige kantoor in Barendrecht. Jij wilt dat collega’s en klanten zich welkom en prettig voelen!

Wat vinden wij belangrijk?
• Je zult de eerste zes tot acht weken worden ingewerkt door de officemanager en planner in Zeist, zodat je goed voorbereid je werk in Barendrecht kunt uitvoeren.
• Je inzet bedraagt minimaal vier dagen per week.
• Aanvankelijk zul je regelmatig alleen op kantoor zijn. Je hebt daar geen probleem mee. Je bent zelfstandig en draagt graag verantwoordelijkheid.
• Je beheerst de Nederlandse taal goed tot zeer goed en je bent gewend met de bekende MS-Office applicaties.
• Het allerbelangrijkst vinden we je werkhouding. We zien graag een zeer proactieve, servicegerichte collega die klant- en collega vriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt alles behalve een 9 tot 5 mentaliteit en bij drukte komen jouw talenten juist tot hun recht.

Kortom; ben jij een kei in plannen, administratief onderlegd, collegiaal, klantvriendelijk en zelfstandig?
Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je sollicitatie.

Share