Functieomschrijving
Als Lichtadviseur maak je lichtberekeningen en zorgt voor een passend lichtadvies voor de klant. Informatie die je krijgt vanuit sales en klanten kun jij vertalen voor de afdeling A&T (Applicaties en Techniek). Je initieert, ontwerpt, coördineert en rondt zelf maatwerkprojecten af. Je gaat gemiddeld 1 á 2 dagen per week op bezoek bij klanten. Daarnaast ben je op de hoogte en verantwoordelijk van de normen op het gebied van verlichtingstechniek en voor het naleven van de standaarden en eisen volgens de diverse keurmerken op het gebied van verlichtingstechniek. Uiteraard onderhoud je het contact met de brancheorganisaties, met klanten, potentiële klanten en leveranciers.

De organisatie
Deze organisatie biedt duurzame en energiezuinige verlichtingsoplossingen en is producent van verlichtingsoplossingen voor de (semi)openbare ruimte. Zij zijn partner van onder meer overheden, openbaarvervoer organisaties, energiemaatschappijen, de industrie, woningbouwcoöperaties, architecten en installateurs.

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO+ niveau en bent bereid tot het volgen van de opleidingen Middelbare Verlichtingstechniek en Hogere Verlichtingskunde (het hebben van deze certificaten is een pré). Je hebt werkervaring, kennis van Dialux en andere lichtberekeningsprogramma’s en weet hoe je lichtberekeningen/plannen kunt realiseren. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal, in woord en geschrift, maar ook Engels en Duits. Tot slot ben je proactief en kan je werken onder tijds- en opleverdruk.

Jouw plek binnen de organisatie
Jouw functie is geplaatst op de afdeling projectbureau wat onderdeel uitmaakt van de afdeling Applicaties en Techniek (10 FTE). Je werkt intensief samen met je collega’s op deze afdeling en de afdeling Sales.

Beloning
Deze organisatie biedt niet alleen een baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maar ook uitgebreide scholingstrajecten en trainingen, die jouw loopbaan richting geven. De rode draad in deze organisatie zijn teamspirit en waardering voor elkaar. Het motto is: medewerkerstevredenheid is de basis voor klanttevredenheid.

De procedure
Wanneer je je cv en sollicitatiebrief stuurt ontvang je een reactie per e-mail. De procedure bestaat uit minimaal 3 gesprekken.
Bij aanstelling ga je direct bij deze organisatie in dienst en profiteer je van goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen we graag jouw motivatie met cv via het onderstaande formulier.

Share