Sollicitatietrainingen

Met trots kunnen wij u vertellen dat 80% van onze deelnemers binnen 3 maanden voorzien was van passend werk.
Wilt u de kansen van uw studenten of werknemers op de arbeidsmarkt vergroten? Hebben uw werknemers een nieuwe impuls nodig? Of staat u voor een reorganisatie? Out of my box heeft trainingen ontwikkeld om werkzoekenden zo soepel mogelijk te begeleiden naar een passende baan. De onderstaande trainingen dekken de lading van het gehele sollicitatieproces.

Sollicitatietraining: solliciteren en netwerken via social media
Tegenwoordig spelen social media een steeds belangrijkere rol binnen het sollicitatieproces, maar niet iedere werknemer is hier even bekend mee. Binnen deze interactieve training leren wij uw werknemers hoe zij zich optimaal kunnen profileren via bekende social media kanalen en hoe zij deze kunnen inzetten bij het vergroten van het eigen netwerk. Daarnaast maken uw werknemers een profiel aan op de grote vacaturesites zodat ze sneller zichtbaar zijn voor potentiƫle werkgevers.

Sollicitatietraining: opvallen in de overvolle arbeidsmarkt
De tijd van een standaard sollicitatiebrief en CV is voorbij. Tegenwoordig reageren er honderden sollicitanten op een vacature en moet de aandacht van een werkgever direct getrokken worden. Om uw werknemers in de kijker te spelen van potentiƫle werkgevers is maatwerk dus vereist. In deze training behandelen wij verschillende sollicitatiemogelijkheden. Op een creatieve en positieve manier leren wij uw werknemers op te vallen in een overvolle arbeidsmarkt.

Sollicitatietraining: indruk maken op je gesprekspartners
Het maken van een goede eerste indruk tijdens een sollicitatiegesprek is essentieel. Tijdens deze training bieden wij uw werknemers verschillende praktische handvatten en gesprekstechnieken om een moeizaam sollicitatiegesprek een positieve wending te geven. Wij trainen hen in de vier pijlers van het voeren van een effectief gesprek: voorbereiding, zelfkennis, presentatie en overtuigingskracht.

Naast trainingen heeft Out of my Box ook praktische workshops ontwikkeld. Wij gaan graag met u in gesprek om onze mogelijkheden en uw wensen op elkaar af te stemmen.

Wenst u meer informatie over onze persoonlijkheidstrainingen?

Heeft u interesse in bovenstaande training(en)? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij staan u graag te woord.

Share