SOLLICITEREN EN NETWERKEN VIA SOCIAL MEDIA

→ Naar het gehele trainingsaanbod

Door de opkomst van social media zijn de mogelijkheden om via het internet een baan te zoeken en te vinden aanzienlijk uitgebreid. Omdat niet iedere werknemer op de hoogte is van deze mogelijkheden, hebben wij een training ontwikkeld die speciaal gericht is op het doeltreffend netwerken en solliciteren via social media. Op een interactieve manier leren wij uw werknemers hoe zij diverse digitale sociale netwerken en online vacaturesites optimaal kunnen benutten. Tijdens deze interactieve training gaan uw werknemers zelf aan de slag met het opzetten en optimaliseren van een eigen LinkedIn-, en Twitter account. Ook brengen wij hen op de hoogte van de belangrijkste do’s en dont’s op het gebied van online privacy en digitale presentatie met betrekking tot social media gebruik. Daarnaast begeleiden wij hen bij het plaatsen van het CV op diverse vacaturesites. Op deze manier vergroten wij voor uw werknemers niet alleen de kansen op het vinden van een baan, maar ook de digitale zichtbaarheid voor potentiële werkgevers.

Resultaat 

• Na de training zijn uw werknemers in staat een eigen social media account of profiel op te zetten en te optimaliseren.

• Uw werknemers voelen zich thuis op social media en online vacaturesites.

• Uw werknemers zijn op de hoogte van de belangrijkste do’s en don’ts op het gebied van sociale media.

• Uw werknemers weten hoe ze sociale media voor zich kunnen laten werken.

Met trots kunnen wij u vertellen dat 80% van onze deelnemers binnen 3 maanden voorzien was van passend werk.

Locatie

Wij bieden verschillende trainingsruimtes in Tilburg aan maar komen de training ook graag bij u op locatie geven.

Investering
Groepstarief al vanaf €189,- per persoon, per dag exclusief BTW.
Dit bedrag is inclusief individuele begeleiding tot drie maanden na afloop van de training.

Advies en inschrijving
Heeft u interesse in bovenstaande training? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij staan u graag te woord.

Share