Sollicitatietrainingen

Met trots kunnen wij vertellen dat 80% van onze deelnemers binnen 3 maanden voorzien was van passend werk.
Of het nu gaat om solliciteren via social media, het (her)schrijven van een sollicitatiebrief en cv of het juist verwoorden van bijvoorbeeld je competenties tijdens een sollicitatiegesprek. De trainingen van Out of my Box dekken de lading van het gehele sollicitatieproces.

Sollicitatietraining: solliciteren en netwerken via social media
Tegenwoordig spelen social media een steeds belangrijkere rol binnen het sollicitatieproces, maar niet iedereen is hier even bekend mee. Binnen deze interactieve training leren wij je hoe je jezelf optimaal kan profileren via bekende social media kanalen en hoe je deze kan inzetten bij het vergroten van jouw eigen netwerk. Daarnaast maak je een profiel aan op de grote vacaturesites zodat je als één van de eersten zichtbaar bent voor potentiële werkgevers.

Sollicitatietraining: hoe val je op in een overvolle arbeidsmarkt?
Wist je dat een selectiecommissie jouw brief en CV in acht seconden beoordeelt? Zeker nu het heel normaal is dat er honderden sollicitanten reageren op een vacature, moeten jouw brief en jouw CV de aandacht trekken en direct aanleiding zijn om je uit te nodigen. Dit betekent dat je moet opvallen. En om op te vallen is maatwerk een must! In deze training besteden we aandacht aan de verschillende manieren van solliciteren. Zo helpen we je om op een creatieve manier een baan te vinden.

Sollicitatietraining: maak een onuitwisbare indruk op je gesprekspartners
Bij een sollicitatiegesprek is de eerste indruk die je maakt vaak bepalend. Is deze niet positief, dan moet je extra hard werken om het gesprek in je voordeel te veranderen. Het keren van je kansen staat centraal in deze training. Wij trainen je in de vier pijlers van effectief solliciteren: voorbereiding, zelfkennis, presentatie en overtuigingskracht. Je leert en oefent handige gesprekstechnieken, waardoor je net een tandje beter uit de verf komt. Precies wat je nodig hebt voor een succesvol sollicitatiegesprek!

Wens je meer informatie over onze persoonlijkheidstrainingen?
Heb je een voorkeur voor individuele begeleiding? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Voor vragen staan we je graag uitgebreid te woord via het telefoonnummer 013 5906340 of meld je aan via het onderstaande formulier.

Share