Wat ga je doen
Als Salesforce Developer ontwerp je praktische toepassingen binnen het op (Sales)force gebouwde systeem genaamd PIM. Met PIM maak je het werk van intermediairs, directe klanten en HR opdrachtgevers steeds leuker. Door middel van het in eigen beheer ontwikkelde systeem van deze organisatie kun je maatwerkoplossingen bieden aan klanten en heb je daarmee een onderscheidende positie binnen de payroll- en HR branche. PIM is eigentijds/modern, intuïtief en eenvoudig.

Als Salesforce Developer is geen dag hetzelfde. Je bent de kartrekker van het ontwikkelaarsteam en toont initiatief met het bedenken en creëren van nieuwe oplossingen en toepassingen. Je bent voor verschillende bedrijfsonderdelen actief en hebt een adviserende rol richting de directie. Jij bepaalt de inrichting van nieuwe deliverables en projecten.
De volgende werkzaamheden komen hoofdzakelijk aan bod:
– Je bent de spil bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van complexe en vooraanstaande processen en systemen binnen het systeem;
– Proactief adviseren van directie over de Salesforce architectuur en praktische inrichting;
– Je werkt aan integraties met externe applicaties en softwaretoepassingen;
– Je bent troubleshooter voor interne collega’s en externe klantvragen;
– Analyseren, verbeteren en optimaliseren van processen;
– Je implementeert nieuwe (efficiëntere) werkprocessen.

Waar ga je werken

Deze organisatie is gevestigd in Den Bosch en maakt deel uit van de Oak Ik Blink Groep en zet zich dagelijks in om het leven van relaties makkelijker en leuker te maken. Met PIM, het in eigen beheer ontwikkelde Payroll-, HR- en Uitzendsoftware, speelt deze organisatie snel in op klantvragen en relevante marktontwikkelingen. Door middel van automatisering hebben zij tijd voor persoonlijk contact en echt partnership. Zij geloven daarbij in heldere eerlijke afspraken en de drive om ten allen tijden te blijven luisteren en te verbeteren.

Wat breng je mee
– Analytisch werk- en denkvermogen.
– Minimaal 2-5 jaar werkervaring op het Salesforce Platform.
– Ervaring als Salesforce Consultant of Developer bij voorkeur met kennis van integraties met andere (software)pakketten en oplossingen.
– Je bent communicatief vaardig en kunt op verschillende niveaus schakelen.
– Je bent resultaatgericht; jij weet waar je voor staat en laat je daar niet vanaf brengen door de waan van de dag.

Wat mag je verwachten
– Goed aantrekkelijk salaris vanaf € 3050,- tot € 3850,- per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
– Laptop/Desktop en mobiele telefoon naar keuze.
– Goede pensioenregeling, goede reiskostenregeling, 24 vakantiedagen.
– Een mooie carrière bij een dynamisch, ambitieus en jong (snelgroeiend) bedrijf.
– Volop persoonlijke groei en ontwikkeling in een zelfstandige functie.

Heb jij een passie voor het vak en wil je samen met ons het verschil maken bij klanten en payrollkrachten? Dan leren we jou graag kennen. Solliciteer direct of neem contact op met Jeany Wijnen. Dat kan via 06 – 46151617 of het e-mailadres info@outofmybox.nl.

Share