Persoonlijkheidstrainingen

Bij Out of my Box geloven we dat trainen werkt! Daarom hebben wij een trainingsaanbod ontwikkeld dat je op een laagdrempelige manier helpt aan meer (zelf)vertrouwen, nieuwe inzichten en positieve energie. Onder begeleiding van deskundige trainers zorgen wij ervoor dat je steviger in je schoenen komt te staan.

Training: Timemanagement en stressreductie
Druk, druk, druk….het lijkt de nieuwe trend. En dat is helemaal niet erg zolang je je er goed bij voelt. Toch vindt niet iedereen dit prettig het bekende ‘gehaaste’ gevoel.
Krijgen jouw belangrijkste taken niet altijd de hoogste prioriteit? Of ben je soms het overzicht even kwijt? En levert dat stress op? Neem dan de regie in eigen hand en schrijf je vandaag nog in! Tijdens deze training krijg je inzicht in hoe je tot keuzes komt. Je leert met behulp van praktische tips betere keuzes te maken zodat je minder stress ervaart en productiever en prettiger werkt. 

Training: Beter omgaan met stress voorkom een burn-out
Loop je wel eens vast in je werk of privé, ervaar je regelmatig stress of heb je last van perfectionisme?
Zou je weer meer regie over je leven willen? Wil je weer terug naar het gevoel dat je energiek opstaat en dat je doelen weer haalbaar zijn?
Tijdens deze training ga je het verschil tussen gezonde en ongezonde stress onder de loep nemen en word je je bewust van je vaste overtuigingen en patronen, kwaliteiten en behoeften en leer je bewust grenzen aangeven.
Wij presenteren je diverse methodieken waarmee je zelfverzekerd en autonoom aan de slag kunt gaan om weer een goede balans te vinden tussen geven en nemen.

Training: NLP Leer beter communiceren
Tijdens deze inspirerende training maak je kennis met enkele basisprincipes van NLP.
NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Naast grip krijgen op je eigen brein (Neuro) is communicatie (deels Linguïstisch) een ander belangrijk onderdeel van NLP. Met NLP leer je de juiste communicatie te gebruiken om beter om te kunnen gaan met andere mensen. Als je je eigen gedachten onderzoekt en weet hoe je eigen brein werkt, dan heb je ook een idee van hoe het brein van anderen werkt. Je weet dan wat de impact is die jouw woorden hebben. Die kennis leert je om beter te communiceren met andere mensen.

Training: Omgaan met belemmeringen (RET)
Vind jij het moeilijk om mensen teleur te stellen of heb je het gevoel dat anderen makkelijk over jou heenlopen? Heb je moeite met het stellen van grenzen of het aangaan van conflicten? Doormiddel van onze RET training leren wij jou om irrationele, negatieve gedachten op een rationele manier positief om te buigen zodat ze jou niet langer belemmeren. RET levert je meer zelfvertrouwen, betere werkresultaten en een effectievere communicatie en besluitvorming op. Dit zorgt ervoor dat je steviger in je schoenen komt te staan, zowel op het werk als in je privéleven.

Training: Mindfulness in je kracht staan
Spanning en stress kunnen een belemmerend effect hebben op je dagelijks leven. Binnen deze inspirerende Mindfulness training bieden wij je praktische handvatten om deze spanningen te reduceren. Mindfulness is speciaal bedoeld voor mensen die moeite hebben om in het hier en nu te leven.
Bij Mindfulness leer je bewust aandacht te schenken aan het moment, zonder te oordelen. Op die manier leg je de focus op jezelf en de dingen die je doet en dat zorgt voor meer rust en concentratie.

Training: Ontdek je talent
Herken je die mensen waarbij alles vanzelf lijkt te gaan, die met weinig moeite vanuit ontspanning en met plezier resultaten behalen? Waarbij het lijkt alsof ze er niets voor hebben gedaan om hun talent te ontdekken. Natuurlijk is dat niet zo!
Als je hen zou interviewen dan hoor je dat het een ontdekkingsreis is geweest. Zij hebben stuk voor stuk hun talent ontdekt met zelfonderzoek. Met vallen en opstaan hebben ze ervaren dat hun talent aan hen moest groeien.
Iedereen heeft een eigen natuurlijke talent. Aan jou de uitdaging om dit talent te ontdekken!
Tijdens de training zet je door middel van negen praktische opdrachten negen stappen in jouw ontdekkingsreis naar jouw talent. Wij wensen je alvast veel plezier!

Training: Presenteren is te leren!
Zie je ook zo op tegen het houden van een toespraak? Dan ben je zeker niet de enige. Veel mensen vinden het moeilijk om effectief en op natuurlijke wijze te presenteren. Gelukkig is goed presenteren geen geheimzinnige gave die voorbehouden is aan een kleine groep mensen. Met de juiste aanpak en een goede voorbereiding kan iedereen een vlotte presentatie geven.
Tijdens deze training krijg je volop gelegenheid om stap voor stap je eigen stijl te ontdekken. De training is erop gericht om aangenaam en met overtuiging te presenteren. Ben je op zoek naar een ontspannen en overtuigende wijze van presenteren? Wil je tijdens je presentatie de boodschap goed overbrengen? Wil je de aandacht van het publiek vasthouden? Wil je leren omgaan met spanning? Dan is deze training uitermate geschikt.

Training: Nut en noodzaak social media
Heb je nog niet zo’n beeld bij social media? Je hoort er tegenwoordig van alles over, maar het hoe, wat en waarom dat is niet altijd duidelijk. Of je doet er al wel wat mee, maar bent niet volledig op de hoogte van de uitgebreide mogelijkheden. Waarom zou je social media actief in willen zetten en wat levert het op? Kun je het eigenlijk ook gebruiken als je niet per se op zoek bent naar werk? En zo ja, hoe dan precies? Veel vragen die tijdens deze training allemaal aan bod zullen komen. We laten je de kansen en mogelijkheden van social media zien en prikkelen je om je te profileren op een manier die bij jou past. Social media is namelijk ook erg leuk, interactief en een belangrijke bron van allerlei soorten informatie en netwerken. Als je meer wilt weten over nut en noodzaak van social media, nu eindelijk eens wilt weten waar een sterk LinkedIn-profiel aan moet voldoen en erachter wilt komen hoe je veilig gebruik maakt van bijvoorbeeld Facebook, schrijf je dan in voor deze training!

Wens je meer informatie over onze sollicitatietrainingen?

Voor vragen staan we je graag uitgebreid te woord via het telefoonnummer 013 5906340 of meld je aan via het onderstaande formulier.

Share