Persoonlijkheidstraining

Bij Out of my Box geloven we dat trainen werkt! Daarom hebben wij een trainingsaanbod ontwikkeld dat u op een laagdrempelige manier helpt aan meer (zelf)vertrouwen, nieuwe inzichten en positieve energie. Naast sollicitatie-trainingen richten wij ons in onze persoonlijkheidstrainingen ook op de mens en de situatie achter de mens. Onder begeleiding van deskundige trainers zorgen wij ervoor dat u steviger in uw schoenen komt te staan.

Sollicitatietraining

Met trots kunnen wij u vertellen dat 80% van onze deelnemers binnen 3 maanden voorzien was van passend werk. Of het nu gaat om solliciteren via social media, het schrijven van een sollicitatiebrief en cv of het juist verwoorden van bijvoorbeeld uw competenties tijdens een sollicitatiegesprek. De trainingen van Out of my Box dekken de lading van het gehele sollicitatieproces.
Wilt u ook zo snel mogelijk aan de slag? Wij helpen u graag verder.

Werving en selectie

Bij Out of my Box kijken we verder dan het CV van een medewerker lang is. Onze lijntjes zijn kort en onze aanpak persoonlijk, maar praktisch. Wij verdiepen ons niet alleen in de talenten en ambities van mensen en organisaties, maar zeker ook in de ontwikkelpunten. Wij matchen kwaliteit en persoonlijkheid aan functie-eisen en bedrijfscultuur. Doordat we de wensen van beide partijen niet uit het oog verliezen, komen we tot combinaties die echt werken.

Projectmanagement

Out of my Box biedt projectmanagers die in staat zijn om samen met u iets nieuws te creƫren gericht op het bereiken van blijvend resultaat. Omdat een project deel uitmaakt van een groter geheel hechten wij er waarde aan de tijd te investeren om uw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen. Zowel in de voorbereiding en planning, als in de uitvoering en afronding bieden wij praktisch advies op maat en deskundige begeleiding.